(Poistunut julkaisusta)

LVV-kuntotutkija, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksemme Helsingin toimistoon LVV-kuntotutkijaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme Suomen Talokeskus Oy on konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaarelle. He ovat alan vanhin - vuonna 1923 perustettu - kiinteistöihin erikoistunut yritys. Talokeskukselta saat korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut sekä muut rakentamisen asiantuntijapalvelut.


LVV-kuntotutkijana tulet toteuttamaan asiakkaan tilaamia kuntotutkimuksia ja kartoituksia pääosin asuinkiinteistöissä. Työhösi voi kuulua myös muita tarkastus- ja selvitystehtäviä liittyen kiinteistön korjauksiin. Toimit isojenkin korjaushankkeiden parissa ja olet osa suunnittelutiimiä. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan.

Olet asiakaslähtöinen, pidät lupauksesi ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kehittää osaamistasi. Osaat hyödyntää työssäsi asiakasyrityksemme monialaista asiantuntijaverkostoa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi myös muille. Et myöskään kaihda rutiininomaisempaakaan työtä ja haluat toimistotyön lisäksi operoida paikan päällä työmailla. Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja katsomme eduksi LVV-kuntotutkijan pätevyyden.


Tarjoamme:

- vaihtelevan ja itsenäisen työn sekä mukavat työkaverit

- ammatillisen kehityksen tuen

- hyvät työsuhde-edut

- vakavaraisen ja kehityshaluisen yrityksen, jolla on 95 vuoden kokemus kiinteistöalan asiantuntijatyöstä


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.