(Poistunut julkaisusta)

LVIS-työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme sopivaa
LVIS-työnjohtajaa
vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu päivittäinen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, työntekijäresursseista huolehtiminen, asiakaskontaktointi, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä muun yksikkömme kanssa.
Sinulla on takataskussasi insinöörin koulutus tai useamman vuoden työkokemus LVIS- työnjohtotehtävistä ja projekteista. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja olet palvelu- ja myyntihenkinen.
Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!
Työnantaja tekee turvallisuusselvityksen työnhakijoista.
Täytä hakemuksesi viimeistään 22.4. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Teemu Salolta, puh. 045-1118581. Teemu on parhaiten tavoitettavissa 16.4 ja 17.4 klo 13-16.