LVIK-työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme nyt LVIK-TYÖNJOHTAJAA Kymenlaaksoon. Toimipisteesi on joko Kotkassa tai Kouvolassa.  


ISS Tekniset Palvelut tuottaa kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, kiinteistöjen korjausta ja uudistamisprojekteja. Meillä on valtakunnallisesti kattava osaaminen kaikkiin taloteknisiin tarpeisiin rakennusautomaatiosta paloturvallisuuspalveluihin ja ilmanvaihtojärjestelmistä sähkötekniikkaan. Yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Erikoisalueenamme on liike- ja toimitilakiinteistöt. 


Työnjohtajana vastaat LVIK-töistä asiakkuuksissamme Kotkan, Kouvolan ja Haminan alueella. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa.


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (LVI-insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Erityisesti arvostamme kiinnostustasi hyvään henkilöstöjohtamiseen.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden haastaa itseäsi monipuolisessa tehtävässä nykyaikaisten ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluiden parissa. Osana suurta kansainvälistä konsernia ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan.


Hae tehtävään täyttämällä yhteystietosi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan cv. Hakuaika päättyy 24.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tommi Vanhala, +358 40 594 8631, ajallla 17.-21.8.2020.   


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi www.issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot