LVIK-MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Ahlsell Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Johdat ja kehität oman vastuualueesi myyntiä Ahlsellin strategian mukaisesti osana pohjoismaista teknisen kaupan menestystarinaa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja tuet mallikkaasti asiantuntevia alaisiasi myyntitavoitteiden saavuttamisessa.

Haemme nyt Ahlsell Oy:n myyntiorganisaatioon LVIK-myyntipäällikköä vastaamaan Etelä-Suomen LVIK:n myynnin kehittämisestä ja kokonaistuloksesta sekä strategian ja tavoitteiden toteutumisesta. Tehtävässä pääset johtamaan myyntiä ja varmistamaan tavoitteiden toteutumisen. Tavoitteiden saavuttamista tukemaan saat toimivat työvälineet, yli 60 000 LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmäpuolen varastotuotteiden mahdollistamat ratkaisut sekä tiimin, jossa on mutkattomalla asenteella varustettuja raudankovia osaajia.

Tässä tehtävässä sinulla on myös aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin suuntaan ala kehittyy. Ahlsellilla on monia kehitysprojekteja menossa ja arvostamme myyntipäälliköiden kontribuutiota niihin. Kannustamme kaikkia ahlsellilaisia kehittymään ja järjestämme koulutuksia kehitystä tukemaan.

Työtäsi ohjaa ”One Ahlsell” -periaate ja sekä arvomme - avoimuus, mutkattomuus ja vastuunkanto. Myyntipäällikkönä vastaat yhtiössä sovittujen pelisääntöjen ja toimintatapojen noudattamisesta. Tehtävässäsi raportoit Etelä-Suomen aluemyyntijohtajalle.

Tunnet toimialan kuin omat taskusi, mutta kuitenkin janoat saada lisätietoa. Olet kiinnostunut seuraamaan ja analysoimaan alueesi markkinakehitystä ja siellä tapahtuvia merkittäviä muutoksia.

Menestyäksesi tässä vastuullisessa ja monipuolisessa tehtävässä, odotamme sinulta vahvaa osaamista ja draivia kehittyä. Sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet itse toimimaan aktiivisesti ja henkilökohtaisesti asiakasrajapinnassa samalla vastaten alueesi tuloksesta ja myynninkehityksestä. Huolehdit alueesi valitusta toimittajastrategiasta ja osallistut toimittajaneuvotteluihin. Lisäksi tulet toimimaan kiinteässä yhteistyössä oman toimialasi tuotehallinnan, KAM:ien ja muiden myyntipäälliköiden kanssa, sekä tuet alueesi myymälätoimintoja omalla ammattitaidollasi. Oman vastuualueesi esihenkilönä johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi sekä valmentavalla johtamistyylillä, kuitenkin määrätietoisella otteella.

Kyetäksesi osallistumaan alan kehittämiseen, sinulla tulee olla kattava LVIK-toimialan tuntemus sekä useamman vuoden kokemus myynnistä tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Aikaisempi tulosvastuullinen esihenkilökokemus sekä kokemus myynnin johtamisesta on välttämätöntä. Omaat hyvät taidot perus IT-ohjelmista (erityisesti Excelistä). Asiakashallintajärjestelmän hyödyt ovat sinulle päivänselvä asia, ja sinulla on valmiudet hyödyntää uusien järjestelmien mukanaan tuomat edut nopeasti. Pystyt osoittamaan laaja-alaisten kokonaisuuksien ymmärtämistä esim. kaupallisen, teknisen tai muun relevantin korkeakoulututkinnon kautta. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi, odotamme sinulla olevan hyvät englannin kielen taidot yhteistyön takaamiseksi. Ruotsin kielitaito on pohjoismaisessa organisaatiossa etu.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16139) viimeistään 20.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntijohtaja Pasi Aittola, puh. 0400 282 234 keskiviikkona 9.6 klo 14.30-16.30 ja tiistaina 15.06 klo 09.00-11.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot