(Poistunut julkaisusta)

LVIK-Huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haemme kokenutta LVIK-HUOLTOASENTAJAA kansainväliseen asiakkuuteen Haminassa.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Huoltoasentajana vastaat monipuolisista LVI- ja kylmäjärjestelmien huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteessamme. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30. Työ alkaa viimeistään vuoden 2020 alusta.


Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (LVI-alan perustutkinto), yli 3 kg:n (y3) kylmäainepätevyyttä sekä aiempaa työkokemusta alalta. Sinulla on hyvää teknistä näkemystä ja kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tietotekniset valmiutesi mahdollistavat tehokkaan raportoinnin sekä erilaisten järjestelmien käytön. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen ja omaat hyvän peruskunnon. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työssä tulet tarvitsemaan B-ajokorttia. Muu aiempi kokemus kylmäalan töistä tuotantokriittisessä ympäristössä katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle vakituisen työn, hyvät ison talon edut, kilpailukykyisen palkan sekä hyvän tiimin tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Marko Hovi ma-pe klo 14:30-15:00, +358 50 529 7836 and if needed, in English Key Account Manager Mikko Kujala +358 50 463 2025. Hakuaika päättyy 31.12.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -