(Poistunut julkaisusta)

LVIA-tekniikan asiantuntija / projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme LVIA-tekniikan asiantuntijaa / projektipäällikköä kiinteistöomaisuudenhallinnan toimialalle. Tahtotilamme on varmistaa asiakkaidemme kiinteistökannan teknisen arvon säilyminen ja elinkaaritavoitteiden saavuttaminen.

Työtehtäviin sisältyy olemassa olevien kiinteistöjen nykytilan ja korjaustarpeiden arviointia sekä neuvonantoa esimerkiksi kiinteistökauppahankkeiden teknisissä Due Diligence –projekteissa, pitkän aikavälin kunnossapidon suunnittelussa sekä korjaus- ja kiinteistökehityshankkeiden esiselvityksissä. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös erilaisten LVI-teknisten kuntotutkimusten koordinointia ja sisäilmaselvitysten tekemistä. Hyödynnämme työssämme enenevässä määrin digitaalisia kenttätyökaluja sekä sähköisiä raportointijärjestelmiä.

Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto kiinteistöjen LVI-tekniikasta (esim. energiatekniikka) tai vastaavalta opintosuunnalta. Olet valmis työskentelemään asiakasprojekteissa oman alasi asiantuntijana osana projektitiimiä tai toimit projekteissa tulosvastuullisena projektipäällikkönä. Halutessasi pääset mukaan myös uusien palveluiden kehittämiseen. Pystyt kommunikoimaan ja pukemaan näkemyksesi johdonmukaiseksi tekstiksi sekä suomen että englannin kielellä. Olet oma-aloitteinen, mutta kykenet tiimityöskentelyyn. Aiempi työkokemus esimerkiksi kiinteistöjen ylläpidosta, uudis- tai korjausrakentamisesta tai muutostöistä katsotaan eduksi. Mahdollinen sisäilma-asiantuntijan tai muu kuntotutkimuspätevyys katsotaan myös eduksi.

Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Meillä voit kehittyä oman alasi asiantuntijana kasvavassa organisaatiossa ja pääset hyödyntämään konsernin laajan asiantuntijajoukon yhteistyömahdollisuuksia. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää osoitteessa www.granlund.fi/rekry. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Haku päättyy perjantaina 28.9.2018.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 ryhmäpäällikkö Jari Loukiainen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 040 574 9321)

Granlund Consulting Oy tarjoaa konsultointipalveluita kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamisen sekä rakentamisen toimialoilla. Yhtiö toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 900 asiantuntijaa.

Granlund Consulting Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Yhtiössä uskotaan, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä, joten tavoitteena on lisätä onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Kaikki tekeminen perustuu oivalluttavaan yhteistoimintaan, jota tukee alalla poikkeuksellisen suuri panostus kehitystoimintaan. www.granlund.fi/konsultointi