(Poistunut julkaisusta)

LVIA-suunnittelupäällikkö - Kouvola, Kotka, Porvoo
Kouvolan JH-Suunnittelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
JH-Suunnittelu muodostuu kolmesta kymenlaaksolaisesta ja kahdesta pääkaupunkiseudulla sijaitsevasta sähkö- ja LVIA-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneesta yrityksestä. Yritykset työllistävät tällä hetkellä 15 eri alojen ammattilaista. Pääasiallinen toiminta-alue on Etelä-Suomen alue, toimistot sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa ja Espoossa.
Etsimme JH-Suunnittelulle LVIA-suunnittelupäällikköä toimipaikkana Kouvola, Kotka tai Porvoo.   Toimenkuvaan kuuluvat LVIA-suunnittelun johtaminen, LVIA-rakennuttaminen ja -valvonta sekä LVIA-konsultointi ja -suunnittelu.  

Odotamme sinulta

  • LVI-diplomi-insinöörin, LVI-insinöörin (AMK) tai vastaavaa opistotason tutkintoa
  • vahvaa aikaisempaa kokemusta LVIA-tekniikan suunnittelutehtävistä
  • alan CAD-ohjelmien (AutoCAD/MagiCad tai CADS) hyvää tuntemusta
  • matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella 
  Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan kehittyvässä ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja rakentaa toimiva kokonaisuus yhdessä yrityksissä toimivan sähkösuunnitteluorganisaation kanssa.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.