LVIA-suunnittelija/Projektipäällikkö - Turku
Siikon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Siikon Oy on turkulainen LVIA -alan suunnittelutoimisto, joka tekee alan suunnitelutöitä arvostetulla ammattitaidolla. Päätoimialamme on energiatehokas lämpö-, vesi-, ilmastointi-, teollisuusputkisto- ja rakennusautomaatiosuunnittelu. Hyödynnämme työssämme pitkää kokemustamme sekä uusinta teknologiaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.Tuotamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita vastaamaan täysin asiakkaan tarpeita. Energiatehokas suunnittelutapa, toimiva kommunikointi sekä täsmällisyys takaavat laatutyötämme.
Etsimme Siikon Oy:lle osaavaa LVIA-suunnittelijaa/projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Vastaat työssäsi erilaisten kohteiden LVIA suunnittelutehtävistä ja konsultointipalveluista, joissa lähtökohtana ovat monipuoliset asiakastoimeksiannot. Suunnittelukohteita ovat mm. asuntotuotanto, vaativat saneerauskohteet, teollisuuskohteet, liike- ja kauppakeskukset, koulut ja päiväkodit sekä palvelutalot ja kylpylät.

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista LVIA suunnittelutehtävistä. Toivomme, että sinulla on suunnitteluohjemistojen käyttötaitoa ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin tiimissä. Työskentelytavoiltasi olet luotettava ja persoonaltasi avoin ja sosiaalinen. Toivomme lisäksi, että olet tarpeen vaatiessa halukas matkustamaan Turun lähialueilla, sillä käymme myös paikanpäällä tapaamassa asiakkaitamme ja tutustumassa työkohteisiin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340723
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi