(Poistunut julkaisusta)

LVIA-suunnittelijaa
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakkaamme palvelukseen Seinäjoelle kokenutta

LVIA-SUUNNITTELIJAA

Haemme LVIA-suunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen lvia-suunnittelutehtäviin. Tehtävässä toimit suunnittelutehtävien lisäksi asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan sekä tuotat projekteihin liittyvää dokumentaatiota. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin.

Toimenkuva edellyttää sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä halita ja suunnitella omaa työtä. Edellytämme kokemusta kiinteistöjen sähköistyksistä tai suunnittelusta. Hakemallamme henkilöllä on luontainen kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävään soveltuva koulutus on teknisen alan insinööri/DI. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista tai suunnittelusta sekä CADS- tai MagiCad –ohjelman tuntemusta. Katsomme eduksi pätevyydet palopuolelta. 

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja vakituisen työsuhteen arvostetun suomalaisen yrityksen palveluksessa. Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Dynaamisen työympäristön, kasvavan yrityksen, mukavat työtoverit ja ennen kaikkea paljon projektien vastuuta. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 1.4.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!