LVIA-suunnittelijaa Paloff LVIA-Suunnittelu Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Paloff Group on yrittäjien muodostama paloturvallisuusalan kokonaisvaltainen toimija, joka toimittaa paloturvallisuuteen liittyviä ratkaisuja kiinteistöihin ja sen lisäksi LVIA-suunnittelu ja valvontapalveluita. Olemme tehneet LVIA-suunnittelua vuodesta 1982, ja panostamme erityisesti kustannus- ja energia-tehokkaaseen suunnitteluun. Meiltä löytyy palvelut suunnittelusta, urakointiin ja huoltoon sekä korjaukseen. Voit tilata meiltä palvelut erikseen tai KVR-urakkana tai muulla tavalla järkevänä kokonaispalveluna. Paloturvallisuus koostuu monesta osa-alueesta ja näihin liittyvien palveluiden tilaaminen yhdeltä toimijalta säästää asiakkaalta vaivaa ja loppupäässä rahaa.

Haemme Paloff LVIA-Suunnittelu Oy:n palvelukseen Seinäjoelle kokenutta

LVIA-SUUNNITTELIJAA

Monipuolisiin kiinteistöjen lvia-suunnittelutehtäviin. Tehtävässä toimit suunnittelutehtävien lisäksi asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan sekä tuotat projekteihin liittyvää dokumentaatiota. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin.

Toimenkuva edellyttää sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä halita ja suunnitella omaa työtä. Edellytämme kokemusta kiinteistöjen sähköistyksistä tai suunnittelusta. Hakemallamme henkilöllä on luontainen kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävään soveltuva koulutus on teknisen alan insinööri/DI. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista tai suunnittelusta sekä CADS- tai MagiCad –ohjelman tuntemusta. Katsomme eduksi pätevyydet palopuolelta. 

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja vakituisen työsuhteen arvostetun suomalaisen yrityksen palveluksessa. Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Dynaamisen työympäristön, kasvavan yrityksen, mukavat työtoverit ja ennen kaikkea paljon projektien vastuuta. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.5.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137796
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa