(Poistunut julkaisusta)

LVIA-suunnittelija / projektipäällikkö
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Talotekniikka Oy on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Lahteen LVIA-suunnittelijaa / projektipäällikköä. Työkuva muodostuu haastavista LVIA-suunnittelu- sekä projektinjohtotehtävistä monipuolisissa uudisrakentamis- ja korjausrakennusprojekteissamme.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä sekä halua kehittyä ja kantaa vastuuta. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa LVI-alan koulutustaustaa (insinööri AMK tai DI). Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä MagiCAD-osaamista. Tehtävässä tarvitaan lisäksi positiivista ja asiakas-/ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla on lisäksi IV- ja KVV-suunnittelijan pätevyydet toimia vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana.

Tarjoamme työn mielenkiintoisten projektien parissa mukavassa tiimissä ja kasvavassa konsernissa - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 22.3.2020. 

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Matias Koskinen, puh. 0447688423 tai sähköpostitse matias.koskinen@vahanen.com.