(Poistunut julkaisusta)

LVIA-suunnittelija - Oulu
LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy on LVIA-suunnitteluun keskittynyt yritys, jonka juuret johtavat vuoteen 1980. Yrityksellä on monipuolinen ja vahva kokemus erityylisistä teknisesti korkeatasoisista ja haastavista projekteista hotellien, kaupan, kylpylöiden, teollisuuden, asunto-tuotannon sekä nykyaikaisen toimistorakentamisen parissa.
Etsimme asiakkaallemme LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy:lle Ouluun innokasta ja monipuolisesta työnkuvasta pitävää LVI-insinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töiden aloitusajankohta sopimuksen mukaan. 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK insinööri) ja kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä. Mikäli sinulla on jo useamman vuoden työkokemus ja laaja-alaista asiantuntemusta, saat vaativia suunnitteluprojekteja vastuullesi. Mikäli taas työkokemusta on niukemmin, pääset aluksi kokeneemman suunnittelijan työpariksi. Tärkeintä on aito innostus suunnittelutehtäviin ja palava into oppia uutta. 
LVIA-suunnittelijana työskentelet pääsääntöisesti uudiskohteiden parissa. Projektit voivat olla suurempia vuosia kestäviä hankkeita tai pienempiä erikoisosaamista vaativia rakennusprojekteja. MagiCAD-suunnitteluohjelmiston osaaminen nopeuttaa tehtävään perehtymistä ja 3D-mallintamisen osaaminen katsotaan eduksi. Projektityössä tapaat asiakkaita joko kasvotusten tai videopalavereissa, joten hyvät sosiaaliset taidot ja yhteistyökyvyt sekä matkustusvalmius ovat tarpeen. 
Tarjoamme sinulle joustavan ja kehittyvän työyhteisön tuen, monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät vaihtelevien projektien parissa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 13.5. klo 14-15 ja perjantaina 17.5. klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi