(Poistunut julkaisusta)

LVIA-rakennuttaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme, etsimme nyt joukkoomme LVIA-rakennuttajaa Kampin toimipisteeseemme.

Tule tekemään kiinteistöjemme investointi- ja korjaushankkeita yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa! 

Työssäsi pääset tekemään investointi- ja korjausrakennuttamista kiinteistöihimme, voimalaitoksiimme ja lämpölaitoksiimme sekä tunnelirakentamiseen liittyen. Tehtäviisi kuuluu rakennushankkeiden esisuunnittelu, toteutussuunnittelun kilpailutus ja rakennuttamisen urakoiden kilpailutus sekä valvontatehtävät. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sinun on mahdollista päästä mukaan tekemään pitkän tähtäimen suunnittelua ja toimimaan asiantuntijana erilaisissa projekteissamme.

Hyvän lisän tiimiimme toisi oma-aloitteinen ja itsenäinen, hyvällä asenteella sekä paineensietokyvyllä varustettu henkilö. Energia-alan ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttu, mutta onhan sinulla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (Olet esim.LVIA-tekniikan insinööri tai DI.) ja intoa sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin? Koska saat työhösi hyvän perehdytyksen, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Kotikonttorisi sijaitsee Helsingissä Kampin Sähkötalossa ja työmaat eri puolilla Helsinkiä. Tueksesi saat maailmanluokan osaajamme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi rakennuttajapäällikkö Ville Keräseltä (0503103349, etunimi.sukunimi@helen.fi)) tai tulevalta kollegaltasi LVIA-rakennuttaja Paula Skogilta (0401545860, etunimi.sukunimi@helen.fi). 

Kohtasivatko energiamme? Hienoa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 12.4. mennessä. Huomioithan, että poikkeusaikana haastattelut tehdään Teamssissä.

Yhdistetään voimat!