(Poistunut julkaisusta)

LVIA-insinööri
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsingin alueen sairaaloihin LVIA-insinööriä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa toimit perustettavan ilmanvaihtotiimin vetäjänä ja vastaat ilmastoinnin huolloista ja tilaan liityvien olosuhde tavoitteiden saavuttamisesta. Ilmanvaihtotiimissä työskentelee sinun lisäksesi 4 huoltoasentajaa. Perustettava tiimi aloittaa toimintansa Meilahden kampuksen sairaaloista ja laajenee tulevaisuudessa kattamaan kaikki HUS:in Helsingissä sijaitsevat sairaalat. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Toimenkuva sisältää asiantuntijuuden lisäksi huoltoasentajien lähiesimiehen tehtäviä, hankintoihin osallistumisen, ilmastointiin liittyvien investointien tarpeen selvittämisen ja investointiesitysten laatimisen PTS-suunnittelua varten, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii LVIA-teknistä tuntemusta ja kykyä toimia esimiestehtävissä.

Sinulla on soveltuva tutkinto tai olet valmistumassa  LVIA-tekniikan insinööriksi. Olet ehtinyt työskennellä ennen insinöörin opintoja ilmavaihtolaitosten asennus- tai huoltotöissä.  Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttöön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 15.11.2019 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/

 

Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Mika Ahia

Puhelin. 050 4287083, sähköposti mika.ahia@hus.fi.