(Poistunut julkaisusta)

LVIA-Insinööri, Finavia Oyj
Finavia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Finavia Oy
Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.
Toimenkuva
Haemme Finavialle LVIA-insinööriä huolehtimaan lentoasemien kiinteistöjen monipuolisista ylläpidonohjauksen tehtävistä. Työpäiväsi koostuvat vaihtelevista vastuista vikaselvityksien, huollon koordinoinnin sekä järjestelmien energiatehokkuuden parissa. Vastaat tehtävässä lisäksi omien vastuuprojektien sekä kilpailutuksien läpiviennistä ja osallistut myös kehitystyöhön.

Työn päätoimipaikka on Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mutta tehtävät kuljettavat tekijänsä aika ajoin myös muille yhtiön verkostolentoasemille. LVIA-insinöörinä työskentelet Kiinteistöpalvelut ja Energia-yksikössä, joka vastaa keskitetysti Finavian kiinteistö- ja toimitilapalveluiden tuottamisesta kustannustehokkaalla ja joustavalla tavalla. Yksikkö huolehtii, että lentoasemien rakennukset tarjoavat asiakkaillemme mahdollisimman toimivat ja turvalliset toimintaympäristöt.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulta löytyy insinöörin koulutus ja olet kartuttanut käytännön teknistä osaamistasi jo vähintään muutaman vuoden ajan LVIA-järjestelmien, ylläpidon sekä projektien parissa. Tehtävässä ohjaat ja koordinoit urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien toimintaa, joten aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen sekä käytännönläheinen.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja toivomme, että koet päivittäiset asiakaspalvelukohtaamiset palkitseviksi. Toivomme, että tietotekniset valmiutesi ovat ajan tasalla ja että kanssakäyminen sujuu sinulta suomen lisäksi myös englannin kielellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa, kansainvälisessä ja nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Työskentely Finavialla tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, palkitsevat työsuhde-etuudet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Pohjois-Euroopan parhaaksi valitulla lentoasemalla.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän sähköisen hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5109.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 040 307 5109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.07.2019 mennessä.