(Poistunut julkaisusta)

LVIA-huoltoasentajia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme ammattitaitoisia LVIA-HUOLTOASENTAJIA tiimiimme Ouluun.


ISS kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


LVIA-huoltoasentajana työtehtäviisi kuuluvat LVI- ja automaatiojärjestelmien huolto-, asennus- ja korjaustehtävät sekä pienimuotoiset sähkötyöt asiakaskohteissamme Oulussa. Työnkuvaasi tulevat kuulumaan monipuoliset kiinteistönhoidon, rakentamisen ja teknisten palveluiden työtehtävät. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7 – 15.30 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-, sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaaminen teknisestä kunnossapidosta katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta automaatioasennuksesta ja tunnet monipuolisesti LVI- ja automaatiojärjestelmät. Kykenet työskentelemään itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen, luotettava ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tarvitset myös B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden pystyäksesi liikkumaan joustavasti työn mukana. Tähän työtehtävään edellytämme suomen kielen taitoa ja tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, sekä ammattitaitoisen tiimin ja suuren kansainvälisen yrityksen tuen taaksesi. Meille ISS:llä on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen ja sen vuoksi tarjoammekin jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja tule kanssamme luomaan omaa ISS-uraasi!


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 8.3.2020. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -