LVIA - asiantuntija
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Primary location:

HELSINKI

Oletko jo kerryttänyt kokemusta rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoinnin parista? Meillä on tarjota sinulle oiva tilaisuus kehittyä rakennuttamisen ammattilaiseksi. Vahvistat osaamistasi LVIA - asiantuntijana asiakkaidemme hankkeiden mallikkaasta etenemisestä vastaten. Katso, olisiko tämä sinulle sopiva seuraava urahaaste!

Työsi on osittain itsenäistä talotekniikan rakennuttamista mutta isompia projekteja teemme yhdessä. Myös alueosuuskauppojemme asiantuntijat sekä eri liiketoimintojemme johto ja ammattilaiset läpi organisaatiomme tulevat sinulle tutuksi - tätä työtä kun tehdään ihmisten parissa. Itsenäinen työ ei siis ole synonyymi yksinäiselle työlle. Tukea saat myös jatkuvasti kollegoiltasi ja esimieheltäsi. Siihen voit luottaa.

Toimimme ympäristössä, jossa viime kädessä myös sinun onnistumisesi näkyy vaalimassamme asiakastyytyväisyydessä. Työssäsi merkittävä rooli on myös yhteistyö parhaiden kumppanien ja toimittajien kanssa. Meillä on vahva tekemisen meininki, ja valta itse kullakin tehdä omaan työhön liittyvät päätökset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja liiketoiminnallemme vain parhaat ratkaisut. Työmme ei ole ainoastaan tulipalojen sammuttelua vaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista kehittämistä. Vaikka työskentelymme voi olla ajoittain intensiivistä ja tekemistä riittää, meillä sinun on mahdollista löytää balanssi työn ja vapaan välillä. Hyvinvointimme työssä on meille tärkeää. Me välitämme toisistamme ja varmistamme, että kaikilla on mahdollisuus onnistua työssään.

Muutama fakta meistä ja työstämme

1. Tämä on rooli, jossa työskentelet SOK:n kiinteistöliiketoiminnan ja keskeisten rakennushankkeiden parissa. SOK Kiinteistöässän rakennuttamisen palvelussa rakentamisen sekä sähkö- ja talotekniikan asiantuntijat työskentelevät yhdessä ja erikseen toimeksiantojen mukaan. Voit olla mukana uudisrakennus- tai peruskorjaushankkeissa. Toimipaikkasi on Helsingissä ja toimit SOK Liiketoiminta Oy:n asiakkuudessa. Tehtäväkenttämme on laaja.

2. Työsi aikataulut ovat pitkälti omissa käsissäsi. Ne ovat ennakoitavissa, jolloin määrität itse, milloin ja minne menet tai milloin tulet. Työsi ei ole jatkuvaa reissaamista. SOK:ssa olemme siirtyneet aidosti hybridityöaikaan, joka mahdollistaa joustavasti etä- ja lähityön työtehtävän mukaan.

3. Työmme on vastuullista ja se edellyttää monipuolista osaamista sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä. S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut ja kompensaatio työstämme vastaa mielestämme työmme vaativuutta.

4. Jos haluat näkymän ison organisaation kehittymiseen sekä johtamiseen ja haluat perehtyä eri liiketoimintoihin ja niiden prosesseihin omaa verkostoa rakentaen, tässä työssä on siihen loistava mahdollisuus.

5. SOK Kiinteistöässä on asiantuntijaorganisaatio, joka mahdollistaa monimuotoisesti osaamisesi kehittymisen ihan päivittäisessä työssä. Meillä on hyvä draivi uusien palveluiden ja toimintamme kehittämisessä ja tähän pääset mukaan – toiminnan ja tekemisen keskiöön. Tiimikavereiksesi saat asiantuntijoita, jotka tarjoavat S - ryhmän käyttöön LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiotekniikan sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja.

Työ vaatii mestarinsa - sinut?

Tämä työ vaatii luonnollisesti teknistä osaamista. Puheet ja teot vaativat talotekniikka-alan moniosaamista ja rakennuttamisen taitoja. Olet kenties asiantuntijana tai konsulttina työskennellessä kerryttänyt jo näkemyksellisyyttäsi edellä mainituista asioista. Etsimillämme henkilöillä on kokemusta urakoinnista, suunnittelu- ja konsultointitehtävistä sekä näkemystä energiatehokkuuden hallintaan. Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin (AMK) tutkinto talotekniikasta tai LVI-alalta. Projektien johtaminen on sinulle luontaista ja toimit sujuvasti myös projektiryhmän jäsenenä ja sinulla on taloudellinen ajattelutapa.

Menestyminen tässä työssä edellyttää mielestämme ehdottomasti halua kehittyä myös itse. Ymmärrät, että ympärillä tapahtuu paljon ja haluat ylläpitää omaa osaamistasi. Olet vaikuttava viestijä ja taitava kuuntelija. Osaat pitää langat käsissäsi ja saattaa asioita maaliin. Ymmärrät kuitenkin, että sinun ei tarvitse itse osata kaikkea, vaan rinnallasi ovat osaavat tiimikaverit ja muu Kiinteistöässän henkilöstö.

Jo kertyneen työkokemuksen lisäksi tässä työssä onnistumisen kannalta tärkeintä on mielestämme kyky tunnistaa olennainen, mittasuhteet ja asioiden tärkeysjärjestys. Työmme vaatii samalla sekä uteliaisuutta että uskallusta. Se on oma-aloitteisuutta asioiden selvittämisessä, mutta yhtä lailla jämäkkyyttä kyseenalaistaa kera perustelujen. Sinua motivoi oman osaamisesi kehittäminen ja pilke kulkee mukana silmäkulmassasi.

Voit käydä tutustumassa lisää talotekniikan ja rakennuttamisen ammattilaistemme työhön täältä.

Miltä kuulosti?

Jos äsken lukemasi tuntui kuin sinua olisi kuvailtu, olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, miten tämä tehtävä sopii sinun ura- ja kehittymissuunnitelmiisi. Ole yhteydessä niin jutellaan lisää! Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 03.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. 

Jos sinulla on mielessä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, Asiakaspäällikkö Toni Lehkonen vastaa niihin mielellään. Tonin tavoitat puhelimitse puh. 050 353 4425 tai toni.lehkonen@sok.fi

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot