(Poistunut julkaisusta)

LVIA-asiantuntija /-valvoja
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Vahanen-yhtiöihin kuuluvat Vahanen PRO Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy yhdistyivät 1.5.2020 yhdeksi yhtiöksi, jonka nimi on Vahanen Rakennuttaminen Oy. Palvelemme ammatti- ja kertarakennuttajia, yksittäisiä yrityksiä ja yhteisöjä, julkisia hankintayksiköitä sekä taloyhtiöitä rakennuttamiseen, projektijohtamiseen, työmaavalvontaan, edunvalvontaan, kiinteistökehitykseen ja hankesuunnitteluun liittyvissä ja muissa alan asiantuntijatehtävissä noin 50 ammattilaisen voimin.

Voit lukea lisää osoitteesta www.vahanen.com

HAEMME JOUKKOOMME LVIA-ASIANTUNTIJAA /-VALVOJAA

Tehtävänäsi on toimia hankkeiden suunnitteluvaiheessa alan asiantuntijana johtaen ja ohjaten LVIA-suunnittelua asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Rakennusvaiheessa olet osana valvontatiimiämme, joka rakennuttajan edustajana vastaa työmaan etenemistä aikataulullisesti ja teknisesti. Asiakkainamme toimivat yksityiset yritykset, ammatti-/kestorakennuttajat, säätiöt, asunto-osakeyhtiöt ja julkiset hankintayksiköt.

Edellytämme sinulta:

  • vähintään 3 vuoden LVI-valvonta- /työnjohtokokemusta
  • suunnittelunohjaustataitoja
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja oma-aloitteisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • jämäkkää ja uskottavaa tapaa toimia eri ammattilaisten kanssa
  • halua olla kehittämässä kasvavan organisaatiomme toimintaa yhteistyössä työkavereittesi kanssa

Näiden lisäksi sinulla pitäisi olla nykyaikaisten taloteknisten järjestelmien tuntemusta ja sopiva tekninen koulutus. Arvostamme mahdollisia pätevyyksiä ja kokemusta rakennuttamistehtävistä.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja alati kehittyvään joukkoomme! Tarjoamme työn mielenkiintoisten projektien parissa kasvavassa konsernissa - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden yli 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään sivujemme kautta viimeistään tiistaina 7.7.2020. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennuttajajohtaja Jouko Rokkonen p. 050 371 7765 sekä Rakennuttajajohtaja Antti Huurre p. 044 973 27 07.