LVIA-ASIANTUNTIJA / -VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Toimintamme kasvaessa haemme

LVIA-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun ja Turun alueilla.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä joko itsenäisesti tai osana isompaa projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVIA-asiantuntijan/-valvojan roolissa. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa LVIA-alan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Arvostamme kokemustasi rakennuttamisen puolelta, erityisesti valvonnasta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääkaupunkiseudun osalta Talotekniikka- ja energiapalveluiden toimialapäällikkö Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827 ja Turun osalta aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”LVIA-asiantuntija, PKS/Turku”.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266035
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Turku, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Uusimaa, Vantaa, Varsinais-Suomi