(Poistunut julkaisusta)

LVIA-ASIANTUNTIJA / -VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Toimintamme kasvaessa haemme

LVIA-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

talotekniikka- ja energiapalveluihimme Tampereelle.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, enkä kumpiakin. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä joko itsenäisesti tai osana isompaa projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVIA-asiantuntijan/-valvojan roolissa. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät hankekehityksissä ja kuntoarvioissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa LVIA-alan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Voit olla joko kokenut alan asiantuntija ja sinulla on 5-10 vuotta alan työkokemusta, josta ainakin osa on LVIA-valvontakokemusta. Voit olla myös vielä urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan osaaja. Vähintään sinulla on kuitenkin noin 2 vuotta työkokemusta.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä ja hae kuitenkin viimeistään 22.4.2018. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 3587 795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”LVIA-asiantuntija, Tampere”.