(Poistunut julkaisusta)

LVIA-asiantuntija Planetcon Oy:lle
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Planetcon Oy:lle Turkuun osaavaa ja kehittymishaluista

LVIA-ASIANTUNTIJAA
monipuolisiin rakennuttaja- ja valvontatehtäviin.

Planetcon Oy on riippumaton, ketterä ja joustava talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin erikoistunut yritys. Toimistot sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Planetcon Oy on perustettu vuonna 2000 ja se työllistää tällä hetkellä kaksikymmentä työntekijää ja on luottoluokitukseltaan AAA.

LVIA-asiantuntijan tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi monessa eri muodossa ja olla mukana kehittämässä yrityksen ja palveluiden tulevaisuutta. Asiakaskohteemme koostuvat pääosin toimisto-, liike ja julkisista rakennuksista. Työnkuvasi muotoillaan osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Tueksesi saat ammattitaitoisen talotekniikan asiantuntijatiimin, jonka osaamisen syventyminen on yksi yrityksen päätavoitteista.

Odotamme sinulta DI:n, insinöörin, tai teknikon koulutusta. Arvostamme erityisesti rakennusautomaatio-osaamista sekä talotekniikan urakoinnista, suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvontatehtävistä hankkimaasi kokemusta. Toimit mielelläsi ryhmässä ja sopeudut avokonttorin välittömään ilmapiiriin.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen roolin sekä mahdollisuuden päästä osaksi kehittyvää yhteisöä.

Koetko olevasi etsimämme henkilö?
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 4.11.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.
Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Go On Turun kanssa.