(Poistunut julkaisusta)

LVIA-asiantuntija, juniorimalli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa?

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

LVI-Asiantuntijan tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen vuosikorjausohjelmassa olevien töiden tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Tehtävään voi hakea, jos opinnot ovat yli 75% suoritettu.
Tehtävän sisältöä voidaan muokata henkilön osaamisen, pätevyyden ja tehtävien tarpeen mukaisesti
sekä työsuhde voidaan mahdollisesti myöhemmin vakinaistaa.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työaika: 36 h 45 min / vko

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusehto: Opintojen loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut, opinnoista yli 75 % suoritettu.

Arvostamme: LVI-alan koulutusta, LVI-alalla suoritettuja pätevyyskoulutuksia ja pätevyyksiä. Näyttöjä kiinteistöjen LVI-tekniikan kehittämisestä suunnittelun tai valvonnan osa-alueilta. Julkisten hankintojen osaamista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa