(Poistunut julkaisusta)

LVI-valvoja
Hepacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme toimipisteeseemme Helsingin Malmille vakituiseen työsuhteeseen LVI-valvojaa.

Työtehtäviisi kuuluu vaativien kohteiden LVI–valvonta sekä muut LVI-tekniset asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta vähintään opiskelutaustaa LVI-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinnoista. Asentajan koulutus ja/tai kokemus, työnjohtokokemus sekä rakennusautomaatio-osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelu- ja valvontatiimiä. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat kattavat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2018 mennessä osoitteeseen info@hepacon.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Teemu Sirén, teemu.siren@hepacon.fi tai puhelimitse 050 331 7010 torstaina 12.9.2019 klo 8-10 ja torstaina 19.9.2019 klo 8-10.