(Poistunut julkaisusta)

LVI-valvoja
Parmaco Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco-rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. www.parmaco.fi.

Haemme Tampereelle

LVI-VALVOJAA

Työskentelet osana tarjouksia tekevää tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä projektiryhmien ja tuotannon kanssa. Ohjaat suunnittelua, valvot toteutuksia tehtailla ja toimit yleisenä tukena LVI:n osalta. Otat asiantuntijana kantaa tarjouspyyntöihin, ohjaat ulkopuolisia suunnittelutoimistoja ja vastaat siitä, että valitut ratkaisut sopivat tilaelementtitekniikkaan. Tehtävänäsi on myös Parmacon käyttämien LVI-materiaalien ja -koneiden sekä urakoitsijoiden kilpailuttaminen. Tuot oman panoksesi myös tuotekehitykseen ja sparraat eri maiden organisaatioita osaamisalueellasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (LVI-insinööri) ja muutamien vuosien kokemus suunnittelusta ja sen jälkeen projekteissa ja/tai työmailla työskentelystä. Myös kokemus rakennuttajakonsulttina toimimisesta on etu. Olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on sujuvan suomen lisäksi työskentelykielenä niin suullisesti kuin kirjallisestikin hyvä englanti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, rohkea ja oma-aloitteinen.

Raportoit tehtävässäsi Parmacon tekniselle johtajalle. Tehtävän sijaintipaikka on Tampere.

Voimakkaasti kasvavana ja kansainvälistyvänä yrityksenä Parmaco tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Parmacon tekninen johtaja Maarit Auvinen, puh. 040 641 2245 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.4.2018 mennessä.