(Poistunut julkaisusta)

LVI-urakoinnin yksikön päällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Asiakkaamme Pelvi Oy hakee kauttamme Kuopion toimipisteeseen LVI-urakoinnin yksikön päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Toimenkuvaan kuuluvat mm. työnjohto, tarjouslaskenta, laskutus ja asiakaskontaktit. Tehtävässä tarvitaan LVI-tarvikkeiden ja työmaakäytäntöjen tuntemusta sekä kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Valitulla henkilöllä tulee olla myös voimassa oleva ajokortti ja oma auto käytettävissä. 

Erityisesti arvostamme Kuopion talousalueen rakennustoimialan ja toimijoiden tuntemista. 

Työssä menestyäkseen valitulta henkilöltä edellytetään nopeaa ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä päätöksentekoa, ns. pelisilmää sekä kykyä saattaa projektit ansiokkaasti loppuun. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme pitkäaikaista sitoutumista, tahtoa kehittää yritystä ja omaa toimintaansa. 

PeLVI Oy on vuonna 1980 perustettu LVI- ja peltialan erikoisliike. Yrityksen Pielavedellä, Iisalmessa ja Siilinjärvellä sijaitsevat toimipisteet työllistävät vuositasolla 20–25 henkilöä. Sijaintikuntien lisäksi huomattavina toimialueina ovat myös ympäristökunnat.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.2.2018 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa avainasiakaspäällikkö Jukka Räsänen puh. 045 136 4877, arkisin 8-16 välisenä aikana.