(Poistunut julkaisusta)

LVI-urakoinnin projektipäällikkö
Movitek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Movitek tunnetaan liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden sekä julkisen sektorin LVI-urakoitsijana Pohjois-Suomessa ja päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. Movitek kuuluu QMG-konserniin, joka on Suomen suurimpia talotekniikkayrityksiä.

Meillä on töissä 60 talotekniikan ammattilaista. Nyt etsimme uutta työkaveria hoitamaan LVI-urakoinnin projektipäällikön tehtäviä. Projekteissamme saat vastuuta ja tutustut erilaisiin ja erikokoisiin kiinnostaviin rakennushankkeisiin pohjoisessa Suomessa. Meillä pärjää tiimipelaaja, joilla on kunnianhimoa tehdä jokainen työ huippuhyvin – niin pienet kuin suuretkin projektit.

Odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus ja jo hankittua kokemusta rakennushankkeiden urakoinnista. Voit olla projektivastaavana urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja hoidat itsenäisesti vastuullasi olevia kohteita ja niihin liittyviä hankintoja. Teet kustannusseurantaa ja -raportointia sekä valvot töiden edistymistä aikataulussa myös työmaalta käsin.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen vastuualueen ja kilpailukykyiset edut. Saat mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Olemme Movitekissa osa suurta konsernia ja Suomessa talotekniikan terävintä kärkeä.

Tiedustelut ja hakemus:

Lisätietoja tehtävästä antaa Movitekin toimitusjohtaja Mikko Moilanen, puh. 0400 770 050 ja mikko.moilanen(at)movitek.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen Mikolle sähköpostilla viimeistään 28.2.2021.