(Poistunut julkaisusta)

LVI-Työpäällikkö
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Etsimme LVI-TYÖPÄÄLLIKKÖÄ sähkö- ja LVI-urakointiin keskittyneelle asiakkaallemme. Asiakkaamme on erikoiskohteiden asiantuntija. Sairaalat, maanalaiset tilat sekä julkishallinnon kiinteistöt ovat heidän ydinosaamista.

Etsimme LVI-insinöörin koulutuksen ja projektipäällikön työtaustan omaavaa ammattilaista, kokemus erikoiskohteiden saneeraus- tai uudisrakennusprojektien onnistuneesta läpiviennistä on edellytys tehtävässä valintaan. Olet työskennellyt aikaisemmin vaativien kohteiden LVI- projektipäällikkönä ja ymmärrät vastuun sekä haasteet erikoiskohteiden, kuten toiminnassa olevien sairaaloiden saneerauksissa.

Etsimällämme osaajalla on jo usean vuoden projektinjohtotausta, ammattilaisen kokemus yllättävien ja haastavien tilanteiden haltuunotosta sekä referenssit aikaisemmista työsuhteista.

Jos olet kiinnostunut työllistymään vakavaraiseen, yrittäjäpohjaisen johdon omaavaan suomalaiseen yritykseen, joka arvostaa osaavaa henkilöstöään, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.