(Poistunut julkaisusta)

LVI työnjohtoharjoittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt kesäksi LVI-alan työnjohtoharjoittelijoita asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereelle ja sen lähialueille.

Toivomme hakijan olevan opintojensa loppusuoralla oleva, tai vastavalmistunut, LVI-alan insinööriopiskelija. Etsimämme työnjohtoharjoittelija on oma-aloitteinen, oppimishaluinen henkilö, jolle ei tuota vaikeuksia pitää useita lankoja käsissään.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä syventämään jo oppimiasi taitoja sekä laajentamaan osaamistasi LVI-alan kentällä. Työssäsi sinulla on takanasi asiakasyrityksemme tuki ja mukavat työkaverit.

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, harjoittelun kesto n 5kk. Työksentelyä on mahdollisuus jatkaa myös syksyllä harjoittelun jälkeen. Palkkaus TES mukaan.

Oletko sinä etsimämme LVI-alan tuleva ammattilainen? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse anne.holso@workpower.fi

Lisätietoja tarvittaessa antaa asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö 044 020 5057.

Avainsanat: LVI, työnjohtaja, työnjohtoharjoittelu