LVI-työnjohtaja/Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.Etsimme nyt asiakkuuteemme pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista LVI-TYÖNJOHTAJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.


Työnjohtajana/Projektipäällikkönä vastaat alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta, projektien valimistumisesta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden ja projektien valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään muutaman vuoden LVI-alan työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Eduksi katsomme suunnittelutaustan. Lisäksi, tulemme teettämään hakijalle perustasoisen turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi nykyaikaisten ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluiden parissa. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan.
Tule meille rakentamaan omaa ISS ura- ja koulutuspolkuasi ja tekemään kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9 - 15 asiakkuuspäällikkömme Mikael Helenius 050 576 5413 tai mikael.helenius@iss.fi


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021. Liitä mielellään mukaan myös ansioluettelosi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot