LVI-työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme LVI-TYÖNJOHTAJAA Nesteen jalostamolle Porvoon Kilpilahteen.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Työnjohtajana vastaat jalostamon alueella LVI-tiimin töiden ja tehtävien organisoinnista, valvonnasta, työnjohdosta sekä raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä, vastaten myös asiakasraportoinnista ja päivittäisestä asiakasyhteistyöstä. Osallistut asiakkaan toiminnan suunnitteluun ja asiakkuutemme kehittämiseen omalla vastuualueellasi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työajan sijoittuen arkipäiville, klo 7-16 välille.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, kuten teknisen alan insinöörin koulutus, sekä lisäksi laaja-alaista, useamman vuoden (3-5 v.) työkokemusta LVI-töiden parista ja työnjohdollisista tehtävistä. Etsimämme henkilö on proaktiivinen, joustava ja jämäkkä, sekä taitava vuorovaikuttaja. Taidat hyvin niin suomen kuin englannin kielen, ja sinulta löytyy myös ajokortti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn, sekä osaavan ja innostavan tiimin tuen.  ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuksia myös erilaisille urapoluille. Tule mukaan rakentamaan oma urapolkusi, ja luomaan tiloja joissa on hyvä olla.


Kuulostaako sinun paikaltasi? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 16.5.2021 mennessä.

Lisätietoja 
tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Mikko Kujala, puh. 0504632025.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot