(Poistunut julkaisusta)

LVI-Työnjohtaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Savon LVI-Talo Oy on perheyritys, joka kuuluu Hanakat-ketjuun. Yrityksellä on kaksi toimipistettä Pohjois-Savon alueella, Kuopiossa ja Lapinlahdella. Toimintamme perustuu ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan palveluun sekä ratkaisuihin kuluttajille ja yrityksille.

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

LVI -TYÖNJOHTAJAA

Kuopion toimipisteelle

Työnjohtajana työskentelet vastuullisissa, vaativissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Työ on vakituinen arkityö.

Toimit kuluttajapinnassa oman alasi asiantuntijana sekä esimerkillisenä työnjohtajana. Työskentelet yli kymmenen LVI-alan ammattilaisen lähimpänä esimiehenä motivoiden, kannustaen ja ohjaten jokapäiväistä toimintaa. Työnjohdon ja teknisen asiantuntijaroolin lisäksi teet urakkalaskentaa, tarjouksia sekä myyntityötä.

Odotamme sinulta talotekniikka-alan vankkaa työkokemusta sekä tietenkin tutkintoa (esim. LVI-insinööri tai -teknikko). Eduksi katsomme KVV-työnjohtajan pätevyyden ja aikaisemman esimieskokemuksen. Olet päämäärätietoinen, teknisesti valveutunut sekä ennakkoluuloton uusien toimintatapojen innovoija. Haluat ja näytät tarvittaessa omalla esimerkillä ja käytännönläheisellä tyylillä alaisillesi, miten hommat hoituvat.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja varmasti haasteellisen tehtävän talotekniikka-alan huolto -ja saneerauspuolella. Meidän nuorekkaassa yhteisössä on lupa kehittää toimintaa omilla ideoilla ja ammattitaidolla. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen, tietenkin hyvin eduin. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön.

Työssä vaaditaan omaa ajoneuvoa projektiluontoisten töiden vuoksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemmekin hakijoita jo hakuaikana

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Sihti.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tero Huuskonen
p. 050 444 4473
tero.huuskonen@sihti.fi