(Poistunut julkaisusta)

LVI-työnjohtaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme jyväskyläläiselle asiakasyrityksellemme lvi-puolen työnjohtajaa. Etsimme tekijää Jyväskylään uuden sairaalan työmaalle ja töitä on sairaalan valmistumiseen saakka.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu aikatauluista vastaaminen, työmaapalavereiden pitäminen, laskujen tarkistus, perehdyttäminen ja päivittäiset esimiestehtävät.

Toivomme tehtävään valittavalta rakennusinsinöörin opintoja lvi-puolen suuntautumisella, mutta myös muulla insinöörikoulutuksella tehtävä on mainiosti hoidettavissa. Käytännön kokemus lvi-alalta auttaa tehtävässä suoriutumista. Aiempi työkokemus työnjohtajan tehtävistä on eduksi, mutta tehtävä soveltuu myös vastavalmistuneelle. Jos olet juuri koulusi käynyt, tässä on oiva tilaisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja oppimaan alan ammattilaisilta.

Tarjoamme tehtävään valittavalle työnjohtajalle mahdollisuuden työskennellä ainutlatuisessa projektissa osaavan tiimin jäsenenä. Tehtävään valittava solmii työsopimuksen asiakasyrityksemme kanssa. Tarvittaessa asuntomahdollisuus.

Rekrytointiprosessin hoitaa Rekrytointipalvelu Sihti. Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta! Lisätietoja antaa Mika Salminen, 050-4444428 tai mika.salminen@sihti.fi.