(Poistunut julkaisusta)

LVI työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
LVI-alan ammattilainen, sinua etsitään työnjohtotehtäviin! Asiakkaamme etsii jo esimieskokemusta kartuttanutta alan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen LVI-työnjohtajaksi.

Vastuullesi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien ohella myös asiakaskäynnit, töiden kartoitukset ja töiden vastaanotot. Osallistut tarvittaessa myös asennuksiin, joten etsimme henkilöä, jolta löytyy näyttöä seuraavista tehtävistä tai ainakin joistain näistä:

- Kylmäasennukset
- LVI-asennukset
- Vesihanakorjaukset ja vaihdot
- Uponor-järjestelmäasennukset
- Vesikiertoisen lattialämmitys asennukset
- Pienet sähkötyöt

Etsimämme henkilö on monipuolinen tekijä. Olet järjestelmällinen ja kykenet aikatauluttamaan niin omaa kuin tiimisi työtä. Hektinen työtahti ja haastavat tilanteet eivät saa sinua hämmennyksiin, vaan kykenet työskentelemään myös paineen alla.

Sinulla tulisi olla
- LVI-teknikon tai -insinöörin koulutus
- kokemusta johtotehtävistä
- hyvät tietotekniset valmiudet
- suomen kielen taito
- työturvallisuuskortti
- sähkötyöturvallisuuskortti on iso etu

Kyseessä on vakituinen päivätyö ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tänään!

Lisätietoja tehtävästä Ari Pajunen 040 4802301 tai ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.