(Poistunut julkaisusta)

LVI-työnjohtaja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko positiivisesti jämpti ja tuloshakuinen LVI-alan ammattialainen? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät LVI-projektien ja esimiestyön parissa?
 
Meillä Coorilla on tarjolla sinulle sopiva tehtävä. Olisitko sinä Kotkassa pian aloittava 
 
LVI-TYÖNJOHTAJA
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?
 
Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvaasi ja vastaamaan alueesi kannattavuudesta. Pesti on totta kai kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen.Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja huiput työkaverit.
 
Mitä työpöydältäsi löytyy?
 
Nämä hommat ovat sinulle tuttuja. Lasket LVI-projektit ja vastaat niiden hinnoittelusta ja suunnittelusta. Otat rohkeasti yhteyttä alueen yrityksiin ja toimit LVI-puolen yhteyshenkilönä. Budjetista ja lisämyynnistä vastaaminen ovat olennainen osa työtäsi. Olet LVI-tiimin esimies ja autat tiimiäsi kehittymään ja pääsemään parhaisiin tuloksiin. 
 
 
Muutama juttu vielä
 
Takanasi on jo ainakin muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulla on tässä tehtävässä välttämätön LVI-insinöörin koulutus. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Tehtävää riittää sopivasti, joten hyvä paineensietokykysi on eduksi. Pidät asiakasta aidosti tärkeänä ja työskentelet aina tämä mielessä. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä on hyvä juttu, mutta aito motivaatio esimiestyöhön voi korvata kokemuksen. 
 
 
Eikö kuulostanutkin hyvältä?
 
Odottelemme jo kuulevamme sinusta, mutta sunnuntaina  2.6. on viimeinen mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä hakulomakkeella.
 
Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sopimuspäällikkö Katarina Andersson katarina.andersson@coor.com.