(Poistunut julkaisusta)

LVI-työnjohtaja Hermann's Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2017

Hermann’s Finland Oy on vaativiin sisustusratkaisuihin erikoistunut tuotantoteknologian yritys. Heidän ammattitaitonsa peruselementtejä ovat perinteiset kädentaidot, luova design-osaaminen sekä modernin valmistustekniikan ja materiaalien laaja tuntemus. Hermann's Finland Oy:n tuotanto rakentuu tietokoneavusteisiin suunnittelutekniikoihin ja tarkkaan mallinnukseen. Asiakkaan etu ja tarpeet ovat aina lähtökohtana - ratkaisut etsitään tilanteeseen kuin tilanteeseen. Heillä on käytössä alan viimeisin tieto sekä välineet ja he työskentelevät vankalla ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Työn kuvaus:
  Haemme Hermann's Finland Oy:lle LVI-työnjohtajaa telakalle. Työt alkavat loppu vuodesta tai viimeistään vuoden 2018 alussa.

Toivomme sinulta:
  Odotamme sinulta:
 

  • alalle soveltuvaa tutkintoa
  • aikaisempaa työnjohtokokemusta
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • kykyä hallita kokonaisuuksia
  • luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • MARS -ohjelman hallinta katsotaan eduksi
  • piirustusten lukutaitoa


Tehtäviisi kuuluu:
  Työssäsi valvot LVI-töiden sujuvuutta ja etenemisestä telakalla. Vastaat tehokkaasta ja korkealaatuisesta toteutuksesta sekä urakoitsijoiden ohjauksesta ja neuvonnasta. Urakoitsijoilla on telakalla oma varsinainen työnjohtonsa, joiden kanssa teet yhteistyötä. Vastaat työssäsi koko työmaasta ja sen materiaalien riittävyydestä. Työpisteesi on telakalla ja toimit sieltä yhteyshenkilönä Hermann's Finland Oy:n suuntaan.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä alansa arvostetulla toimijalla ja päästä osaksi mukavaa työyhteisöä. Hae paikkaa viimeistään 15.10.2017 ja lisää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Kati Lempinen, 046 8750 103, kati.lempinen@adecco.fi, arkisin klo 9-15.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Kati Lempinen 046 8750 103.

Asiakkaan tehtävänimike:  LVI-Työnjohtaja


Sijainti:  RAISIO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Kati Lempinen, 046 8750 103


Toimipaikka:  Turku