(Poistunut julkaisusta)

LVI-töiden valvoja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme Kittilään kaivoksen laajennushankkeeseen LVI-töiden valvojaa. Työt alkavat maaliskuun 2020 aikana ja kestävät alustavasti syyskuuhun 2020. Asiakkaamme on arvostettu konsultointi- ja suunnitteluyritys, joka tekee projekteja myös kansainvälisesti.

LVI-valvojana vastaat kokonaisvaltaisesti hankkeen LVI-töiden päivittäisten tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Tuet ja ohjaat urakoitsijoita, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan. LVI-valvoja toimii laaduntarkkailijana ja varmistaa omalta osaltaan LVI-asennusten toimivuuden ja yhteensopivuuden.

Toivomme hakijalta:

• LVI-alan koulutusta (esim. Insinööri)

• aikaisempaa työkokemusta valvojan tai työnjohtajan tehtävistä teollisuusalan projekteista

• kokemusta ja ymmärrystä projektien suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista

• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällemme henkilölle turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat itsestäänselvyys. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät työntekijöiden luottamuksen tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin erilaiset ohjelmat ja järjestelmät. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme majoituksen komennuksen ajaksi paikkakunnalta sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa englanninkielisellä CV:llä oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas p. 040 836 8895