LVI-töiden valvoja
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Granlund tarjoaa korjausrakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme Helsingin toimipisteeseemme LVI-töiden valvojaa ja asiantuntijaa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden LVI-töiden valvonnasta, pienistä rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa. Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko.

Granlundin Korjausrakentamisen osaston tavoitteena on vastata kasvavaan markkinaan. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Lue lisää korjausrakentamisesta Granlundilla.

Katso korjausrakentamisesta kertova video

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Lue lisää urasta Granlundilla.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta valvontatehtävistä ja/tai kiinteistöjen kuntokartoituksista. Sinulla on korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja kokemusta korjaus- ja/tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?44ba22b5 maanantaihin 3.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen, p. 050 574 7117 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269464
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki