LVI-töiden valvoja / -asiantuntija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Haemme Tampereelle talonrakennusprojekteihin

LVI-TÖIDEN VALVOJAA/ -ASIANTUNTIJAA

Haemme sinua, LVI-alan DI/insinööri/teknikko, toimimaan hankkeissamme LVI-töiden valvojana ja asiantuntijana. LVI-valvojana/ -asiantuntijana johdat ja ohjaat suunnittelua, hoidat LVI-teknisiin asioihin liittyviä asiantuntija- ja kustannuslaskentatehtäviä sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta. Tunnistamalla tulevia tapahtumaketjuja pystyt toimimaan asiakkaan luottohenkilönä. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa jokainen osapuoli on tärkeä osa onnistumisessa. Tiimissä tehdään töitä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla yhteistyössä niin tilaajan edustajien kuin urakoitsijoiden työnjohtajien ja työmaaorganisaation sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toimit itsenäisessä roolissa ja sinulla on laaja vastuu projektien asiantuntija- ja valvontatehtävistä. Räätälöidään osaamisellesi sopiva rooli, tehtävät ja kehittymispolku!

Viimeaikaisia projekteja Pirkanmaalla ovat olleet mm. TAYS:n R-sairaalan muutoshanke, Nokian Renkaiden tehdaslaajennus sekä Fimlabin tilakehityshanke.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Aikaisempi työkokemus työnjohdon tai työmaavalvonnan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut kehittymään työssäsi. Haluat tarjota parhaan palvelun asiakkaillemme. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa; kokemusta hankkeiden valvonta-, suunnittelu-, hankinta- tai toteutusvaiheesta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista palveluhenkisyyttä. Odotamme myös yleisimpien suunnittelu- ja toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa sekä arvostamme alan pätevyyksiä.

Haemme kuitenkin myös vielä löytämättömiä uusia voimavaroja yritykseen, joten työkokemuksen pituus ei ole ainut mittari.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 28.6.2021 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463289
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Sähkö ja LVI, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antavat talotekniikkapäällikkö Jussi Multanen puh. 040 660 5397 sekä aluepäällikkö Heikki Mäenpää, heikki.maenpaa@sweco.fi  puh. 050 366 2602.