LVI-tekniikan asiantuntija
Granlund

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Oletko henkilö, joka osaa ymmärrettävällä tavalla ja asiakkaan etua ajatellen neuvoa LVI-tekniikkaan liittyvissä asioissa? Kiinnostaako konsultoiva työ LVI-tekniikan parissa?

Meillä olisi tarjolla työpaikka, jossa pääset työskentelemään vahvasti asiakkaiden kanssa olet se, joka auttaa asiakasta niin rakennushankkeissa kuin ylläpidon haasteissa. Asiakkaat arvostavat kokemuksen kautta tulleita näkemyksiäsi. 

Voisitko sinä olla etsimämme LVI-tekniikan asiantuntija?

Meillä pääset mukaan hauskaan työyhteisöön ja monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi myös valvoja tai kartoittaja. 

Virallinen toimipaikkasi on joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta sinulla on mahdollisuus etätöihin mistä päin Suomea tahansa. Meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

- Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

- Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 

- Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme

- Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle. 

- Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta LVI-alalta sekä aikaisempaa alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Menestyminen tässä konsultoivassa työssä edellyttää luonnollisesti asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä kommunikointitaitoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?6db8219f. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Santeri, Ossi ja Sauli vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen / kontaktipyynnön suoraan heille. Santerin, Ossin ja Saulin tavoitat seuraavasti: 

Liiketoimintajohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555

Osastonjohtaja Ossi Myllymäki, p. 040 720 9348

Osastonjohtaja Sauli Heino, p. 050 544 6635

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot