(Poistunut julkaisusta)

LVI-tekniikan ammattilaisia, avoin haku
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

LVI-alan ammattilainen etsitkö uusia haasteita tai vaihtelua työtehtäviisi? 

Etsimme asiakkaillemme LVI-tekniikan ammattilaisia työnjohto, asiantuntija- ja päällikkötason tehtäviin.

Tuleva tehtävänimikkeesi urakoinnissa ja huollossa on projektinhoitaja, huoltopäällikkö, projektipäällikkö tai talotekniikkapäällikkö. Työkohteet ovat kokemuksestasi riippuen uudisrakentamisen tai huolto- ja korjausrakentamisen puolella.

Rakennuttamis- ja hankekehitysprojekteissa toimit asiakkaidemme rakennushankkeissa talotekniikan rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijatehtävissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja hankekumppaneiden kanssa. Hoidat talotekniikan suunnittelunohjausta sekä koordinoit ja valvot hankkeen LVI-urakkasuorituksia. Kohteina ovat monipuolisesti liike-, toimisto- ja julkiset rakennukset, prosessitekniikkaa. Kohteet ovat erikokoisia, uusia tai saneerattavia.

Olet palveluhenkinen joukkuepelaaja, jolta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Tartut itsenäisellä, oma-aloitteisella ja aktiivisella otteella työhön ja sinulta löytyy tuloshakuisuutta. Osaat etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Määrätietoisella otteellasi motivoit muita projektin sidosryhmiä laadukkaisiin suorituksiin.

Sinulla on alalle sopiva koulutustausta talotekniikka-alalta (LVI-teknikko, insinööri tai DI) sekä käytännön kokemusta alan tehtävien parista. IT-taitosi ovat ajantasalla, ja osaat hyödyntä alan yleisimpiä sovelluksia ja tietomalleja. 

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Jorma Brusin, puh. 010 504 9994 tai lähetä  hakemus alla olevan linkin kautta!