(Poistunut julkaisusta)

LVI-tarjouslaskija
Suomen Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 270 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Pieksämäellä.


Toimintamme kasvaessa haemme Mikkelin toimipisteeseen:


LVI-tarjouslaskijaa

Edellytämme:
- Toimialan koulutusta
- Työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Nykyaikaisia atk-taitoja.

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä liiketoimintajohtaja Sampsa Larnos p. 040 592 0550. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2019 mennessä.