(Poistunut julkaisusta)

LVI-tarjouslaskija
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

LVI-TARJOUSLASKIJA TAMPEREELLE

Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Työtehtäväsi

Työsi sisältää LVI-urakoiden tarjouslaskentaa, hinnoittelua ja tarjouspyyntö kyselyjen lähettämistä toimittajille. Saatujen tarjousten vertailut ja tarkastukset kuuluvat toimenkuvaasi. Teet myös käynnissä olevien projektien lisätyöhinnoittelua ja mahdollisesti projektien luovutusdokumentointiin liittyviä töitä.

Kuka olet?
Sinulla on talotekniikka-alan teknikon tai vastaava koulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus LVI-urakoiden tarjouslaskennasta tai riittävä aikaisempi kokemus tarjouslaskennasta.

Olet organisointikykyinen ja omaat asiakaslähtöisen toimintatavan kaikkiin tarjousprosessin osapuoliin. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sitoutumista sovittuihin aikatauluihin.

Jotta viihdyt Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Bravidalla olet yksi meistä
Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.
Kun sinä kehityt, mekin kehitymme
Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.
Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi 24.6. mennessä

 

Yhteyshenkilö
Mikko Oksanen
0505167002
mikko.oksanen@bravida.fi