(Poistunut julkaisusta)

LVI-tarjouslaskija
Suomen Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä Pieksämäellä ja Mikkelissä.

Asiakasyrityksemme Suomen Talotekniikka Oy:n toiminnan kasvaessa haemme suorarekrytointina Mikkelin toimipisteeseen:

LVI-tarjouslaskijaa

Edellytämme:
- Toimialan koulutusta
- Työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Nykyaikaisia atk-taitoja.

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä liiketoimintajohtaja Sampsa Larnos p. 040 592 0550. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2018 mennessä ohessa olevan linkin kautta.