(Poistunut julkaisusta)

LVI-/talotekniikan palveluesimies HARJOITTELIJA
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

LVI-/talotekniikan palveluesimies HARJOITTELIJA Vaasaan

 

Tehtävän kuvaus
Etsimme asiakasyrityksellemme kesälomasijaisuuteen LVI-/talotekniikan palveluesimiesharjoittelijaa Vaasaan.

Tehtävässäsi ohjaat korjaus-  ja asennustiimin työskentelyä ja toimit heidän tukena ja apuna teollisuus- ja toimistoympäristössä. Vastaat yhteydenpidosta asiakkaisiin ja alihankkijoihin, huolehdit raportoinnista sekä varaosa- ja materiaalitilauksista. Vastuullasi on myös työvuorosuunnittelu ja hyväksyntä. Päivittäisten rutiinien ohella käytät myös taloteknillisiä huollonohjausjärjestelmiä.

Vaatimukset
Sinulla tulee olla hyvä ymmärrys alan ylläpito- ja korjaustehtävien perusperiaatteista koulutuksesi ja aiemman työkokemuksesi kautta.

Työsi edellyttää hyvää kommunikointikykyä suomeksi ja englanniksi, proaktiivisuutta ja IT välineiden hallintaa.

Pätevyysvaatimus/koulutus
Talotekninen taustakoulutus ja aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi.

Muuta
Tehtävä on määräaikainen kesälomasijaisuus ja koulutamme sinut tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta saat tehtävään kunnollisen perehdytykseen.

Jätä hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 29.3.2020. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
 

Lisätietoja
Mika Ylänkö
0449761121
Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi