(Poistunut julkaisusta)

LVI- tai energiatekniikan insinööri / DI
Calefa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

HAEMME TÖIHIN ARKIPÄIVÄN SUPERSANKARIA ENERGISEEN JOUKKOOMME:

LVI- tai energiatekniikan insinööri / DI

Tule toteuttamaan teollista vallankumousta! Haemme Hollolaan vakituiseen työsuhteeseen asiakasrajapinnassa työskentelevää insinööriä tai diplomi-insinööriä myynnin tekniseksi asiantuntijaksi.

Calefa Oy toteuttaa teollisuudelle kokonaisratkaisuja, joissa hukkalämpöä hyödynnetään uusioenergiana prosesseissa tai kiinteistöjen lämmityksessä. Jokainen kohteemme on uniikki, sillä hukkalämmön lähteet sekä hyödyntämismahdollisuudet vaihtelevat suuresti.


Tehtäväsi ei ole yhtään sen vähempää, kuin toimia arkipäivän supersankarina parantamassa asiakkaidemme kannattavuutta ja vähentämässä ympäristön päästöjä. Teollinen vallankumouksemme tekee asiakkaistamme energiapihejä edelläkävijöitä, jotka säästävät ratkaisuillamme rahaa ja luontoa. Calefalla kuljet markkinajohtajan joukoissa kehityksen kärjessä ja voit kokea tekeväsi koko maailman kannalta tärkeää työtä.


Tehtävässä toimit myyntimme teknisenä asiantuntijana. Pääset sukeltamaan asiakkaan tuotantoprosesseihin ja kehittämään
uudenlaisia hukkaenergian uusiokäyttöratkaisuja. Edellytämme kokemusta teollisista prosesseista ja niiden suunnittelusta.
Ymmärrät oikeasti energiavirtojen ja prosessien päälle. Sinulla on työhösi reipas ja innovatiivinen ote sekä hyvät ryhmätyötaidot.
Odotamme sinulta tarmoa, pelkäämätöntä asennetta ja tavoitteellista, ahkeraa työpanosta. Tarjoamme asiantuntevan tiimin tuen ja mukavan työyhteisön.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pian osoitteeseen rekry@calefa.fi.

LISÄTIETOJA:
Petri Vuori / 040 553 4427 / petri.vuori@calefa.fi tai
Vesa Tamminen / 0400 495 485 / vesa.tamminen@calefa.fi