(Poistunut julkaisusta)

LVI-Suunnittelupäällikkö
Planetcon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Planetcon Oy on riippumaton, ketterä ja joustava talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin erikoistunut yritys. Toimistot sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Planetcon on perustettu vuonna 2000, henkilöstöä on 20 ja luottoluokitus on AAA. Lue lisää https://planetcon.fi/

Haemme nyt asiakkaallemme Planetcon Oy:lle mukavaan työporukkaan Tampereelle

LVI-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

monipuolisiin suunnittelu-, asiantuntija- ja kehitystehtäviin.

LVI-suunnittelupäällikkönä pääset kehittämään Planetcon Oy:n suunnitteluliiketoimintaa ja osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin. Asiakaskohteet koostuvat pääosin toimisto-, liike ja julkisista rakennuksista. Työnkuvasi muotoillaan osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Toivomme hakijoilta:
- Soveltuvaa koulutusta; DI, insinööri tai teknikko
- Kokemusta talotekniikan suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvontatehtävistä
- Hyviä tiimityötaitoja
- Sopeutumista avokonttorin välittömään ilmapiiriin


Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi monessa eri muodossa ja olla mukana kehittämässä yrityksemme ja palveluidemme tulevaisuutta. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen talotekniikan asiantuntijatiimi, jonka osaamisen syventäminen on yksi päätavoitteistamme.

Mikäli haastava ja mielenkiintoinen tehtävä herätti kiinnostusta lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.