(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelupäällikkö (Tampere) REKRYTOINTI
ALL-Talotekniikka Oy/Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Asiakkaamme ALL-Talotekniikka Oy on Tampereella toimiva, vaativiin talotekniikan toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen palvelut kattavat koko talotekniikan kustannusarvioista talotekniikkasuunnitteluun ja projektinjohtoon sekä talotekniikkaprojektien valvontaan asti. 

Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen

LVI-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastuullisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

LVI-suunnittelupäällikkönä toimit suunnittelijoiden tiiminvetäjänä, pääset toteuttamaan monipuolisia suunnittelutehtäviä, kohteina liike- ja tuotantotilojen, sekä kerrostalojen suunnittelu ja valvonta. Lisäksi osallistut työmaavalvontaan. Projekti -ja kehittämistehtävät ovat myös osa mielenkiintoista työnkuvaasi.

Edellytämme Sinulta LVI-insinöörin tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet jo kartuttanut kokemusta LVI-suunnittelusta noin 5 vuoden ajalta, käytät sujuvasti suunnitteluohjelmistoja ja olet työskennellyt myös isompien hankkeiden parissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Järjestelmällisyys, huolellisuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia joita arvostamme. Kokemus tiimien vetotehtävistä katsotaan eduksi.

ALL Talotekniikka Oy:llä on Sinua vastassa

  • asiantunteva ja osaava tiimi/työyhteisö
  • hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet
  • erittäin motivoiva palkkausjärjestelmä

Työsuhde on vakituinen ja etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäaikaisesti. Työ on kokopäivätyötä, palkkaus sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä, mikäli haet kauempaa.

Mikäli haastava ja mielenkiintoinen tehtävä herätti kiinnostusta, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sähköpostitse osoitteesta posti@alenconsulting.fi.