(Poistunut julkaisusta)

LVI-Suunnittelupäällikkö Granlundille Tampereelle
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme asiakkaallemme Tampereelle Granlund Oy:lle SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ LVI-projekteihin.

Asiakkaallamme pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Asiakkaamme on mukana lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin kaupan alalla kuin julkisellakin puolella.  Palveluja tuotetaan erityisesti terveydenhuollon sektorille. Työnkuvasi räätälöidään yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, mutta projekteja on maanlaajuisesti ympäri Suomea. Tehtävässäsi tulet vastaamaan LVI-projekteista. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu mm. suunnittelukokouksia, itse suunnittelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin (tarjouksien tekemistä, laskutusta yms.).

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Soveltuva tekninen koulutus (Insinööri AMK tai DI)
  • Vastaavaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • Paineensietokykyä
  • AutoCAD:n ja MagiCAD:n tuntemusta
  • Myönteinen asenne uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, missä sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja edetä urallasi. Kiinnostuitko?  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 23.6.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Katja Kuusinen, p. 040 564 7747. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.