LVI-SUUNNITTELIJOITA / -PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ, RE-suunnittelu Oy
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

LVI-SUUNNITTELIJOITA / -PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ
RE-suunnittelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2014

Avaamme helmikuussa 2014 aluetoimiston Jyväskylään, jonne haemme

LVI­-SUUNNITTELIJOITA / -PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Etsimme LVI-suunnittelun rautaisia ammattilaisia, joilla on soveltuva tekninen koulutus, mielellään LVI- alan diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Alasi asiantuntijana toimit erilaisissa suunnittelutehtävissä mielenkiintoisten ja ammatillisesti haastavien projektien parissa. Roolissasi projektipäällikkönä vastaat myös muiden suunnittelijoiden työskentelystä, aikataulusta, resursoinnista ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Pidät huolen yhteyksistä niin asiakkaisiin, urakoitsijoihin kuin viranomaisiinkin ja otteesi pitää myös useammassa projektissa samanaikaisesti. Työskentelet tehokkaasti ja itsenäisesti ja otat vetovastuun luontaisesti. Toimit mielelläsi ryhmässä ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvat. Sinulla on 3-5 vuoden kokemus suunnittelu- ja projektitehtävistä. Toivomme nykyaikaisten suunnittelumenetelmien sekä työvälineiden, kuten MagiCAD:n tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia projekteja, kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden pitkään uraan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tj. Petri Moisio puh. 050-443 1240.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 14.2.2014 sähköpostilla:

petri.moisio@re-suunnittelu.fi