(Poistunut julkaisusta)

LVI- suunnittelijoita pääkaupunkiseudulle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsimme asiakkaillemme jatkuvasti jo kokemusta omaavia LVI-suunnittelijoita ja projektipäälliköitä!

Tällä hetkellä etsimme henkilöitä pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueelta, mutta asiakkaamme toimivat sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Työt tehdään joko omien tuotteiden parissa tai konsulttitoimistoissa asiakasprojektien parissa. 

Toivomme että sinulta löytyy LVI-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä aikaisempaa kokemusta LVIA suunnittelu-/ projektinjohtotehtävistä. Toivomme, että sinulle on kertynyt myös suunnitteluohjemistojen käyttötaitoa ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin tiimissä.

Kiinnostuitko? Olemme halunneet tehdä hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi! Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si. GDPR-syistä johtuen emme valitettavasti ota hakemuksia tai CV:eitä vastaan sähköpostitse. Lisätietoja Sharperista antaa Sharperin Business Manager Reeta Asikainen p. 040 1640600. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.